Voor direct contact: 020 - 63 66 837

Particuliere thuiszorg Amsterdam-Zuid

Veel mensen beseffen misschien niet wat particuliere thuiszorg voor hen kan betekenen. Zij denken dat reguliere thuiszorg, mantelzorg of verblijf in een zorginstelling de enige opties zijn. Heeft u ook te maken gekregen met ziekte, een handicap, een ingrijpende operatie of andere omstandigheden? Is er daardoor een groeiende behoefte aan hulp en ondersteuning ontstaan? Overweeg dan eens particuliere thuiszorg. U houdt hierbij zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u afneemt, en u bent daarbij niet afhankelijk van andere instanties die beslissingen nemen over uw persoonlijke situatie. Bovendien biedt de particuliere thuiszorg in Amsterdam-Zuid door Zuster Jansen nog verschillende andere voordelen.

Persoonlijke zorg

De zorgverleners van Zuster Jansen hebben ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen. Hierdoor kunnen zij in iedere situatie precies inschatten wat u nodig heeft. We houden bij het verlenen van onze zorg altijd rekening met uw wensen op het gebied van bijvoorbeeld de dagelijkse routine, en privacy. Voor ons is het belangrijk dat u te allen tijde een veilig, vertrouwd gevoel heeft bij de ondersteuning die u van ons ontvangt.

Zuster Jansen biedt een passend antwoord op iedere zorgvraag. Heeft u ons slechts enkele weken nodig, omdat u bijvoorbeeld wacht op een opname in het ziekenhuis of omdat u herstellende bent van een operatie? Of heeft u te maken met omstandigheden waarvan het verloop niet bekend is, en is het nodig dat we er permanent voor u zijn? Ook dan kunt u een beroep op ons doen.

Soorten particuliere thuiszorg

Kiest u voor Zuster Jansen, dan zijn er verschillende soorten particuliere thuiszorg in Amsterdam-Zuid die ingezet kunnen worden. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en nachtzorg. Ook 12-uurs zorg en palliatieve zorg behoren tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan in een gesprek met onze zorgcoördinator naar aanvullende informatie.

Lees meer bij Zuster Jansen